تبلیغات
بیوتك ها - مراقب این زهر شیرین باشید!
 
درباره وبلاگ


اینجا وبلاگ بیوتک هاست.
نه فقط بیوتک های دانشگاه شاهد و نه فقط بیوتک های ورودی 89!
اینجا متعلق به همه بیوتکنولوژیست هاست!
خوش اومدین!

مدیر وبلاگ : مدیر وبلاگ
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
بیوتك ها
وبلاگ دانشجویان بیوتكنولوژی 89 دانشگاه شاهد




این مطلبو مائده انتظاری برام ایمیل کرد. البته خودم هم سرچ کردم دیدم ظاهرا مطلب درسته. چنتا لینک دیگه هم مرتبط با مطلب توی دنبالک گذاشتم.

 

سلامت نیوز: پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.

طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین، سیستم ایمنی بدن بخشی از کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسهاست.

- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد.

- شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا؟ شکر ماده ای است فاقد ویتامین، فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زاید است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم - منیزیم - پتاسیم - سدیم و... را بر هم می ریزد.



- شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه آشفتگی و بدخلقی از نتایج آن هستند.

- شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.

- شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.

- برخلاف آنچه به شما می گویند خوردن چیزهای چرب، تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد!

- شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها می گردد.

- شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه، مصرف شکر است.

- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.

- بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون ‏
LDL‏ را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد.

- شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.

- شکر عامل اصلی سرطان ازجمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.

- شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.

- شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.

- شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.

- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین
می خورند تا آن را رفع کند!

- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.

- پیرشدن زودهنگام بدن، سفیدشدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!

- شکر میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد
می کند.

- شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.

- شکر عامل اصلی چاق شدن است.

- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.

- یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.

- شکر باعث آپاندیسیت می شود.

- شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زاید است که فاقد هرگونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن مولکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هرچه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود.‏

‏- شکر بزاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.

- شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. کوتاهی قد نتیجه مصرف شکر هستند.

- شکر عامل اصلی بالارفتن فشارخون است.

- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.

- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.

- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود
می آید.

- شکر فعالیت هورمونها را برهم می ریزد.

- مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوری که با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.

- شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.

- اختلال در کارپانکراس از اثرات شکر است.

- عامل یبوست و خشکی روده، شکر است.

- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.

- عامل اصلی افسردگی، شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین
روحیه شان شاد خواهد شد در حالی‌که کاملا برعکس است. ‏

‏- وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود براثر مصرف شکر به جود می آید.

منبع: روزنامه رسالت





نوع مطلب : علمی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط : اعتیاد از نوع شکری، اعتیاد به قند و شکر،


یکشنبه 9 بهمن 1390 :: نویسنده : ملیکا رزاز
نظرات ()
سه شنبه 28 شهریور 1396 02:26 ق.ظ
I blog frequently and I seriously thank you for your
content. This article has truly peaked my interest. I will take
a note of your site and keep checking for new information about once
per week. I opted in for your Feed as well.
پنجشنبه 16 شهریور 1396 07:23 ق.ظ
Very good article! We are linking to this great content on our site.
Keep up the good writing.
سه شنبه 31 مرداد 1396 09:16 ق.ظ
What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge concerning unpredicted feelings.
شنبه 21 مرداد 1396 02:39 ق.ظ
I know this site provides quality depending articles or
reviews and other material, is there any other web page which presents such stuff in quality?
سه شنبه 17 مرداد 1396 09:45 ق.ظ
What's up, yes this piece of writing is in fact fastidious
and I have learned lot of things from it about blogging.
thanks.
دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 02:30 ق.ظ
Useful information. Fortunate me I discovered
your site by chance, and I am surprised why this twist of fate
didn't came about earlier! I bookmarked it.
یکشنبه 20 فروردین 1396 07:51 ب.ظ
I was suggested this blog by means of my
cousin. I am no longer sure whether this publish is written by him as no one else realize such detailed approximately
my problem. You're amazing! Thank you!
جمعه 11 فروردین 1396 04:42 ق.ظ
Great delivery. Outstanding arguments. Keep
up the great effort.
دوشنبه 5 تیر 1391 11:22 ق.ظ
kheiliii jaleb bood vali khob gelocose ghande asli baraye tanafose seloolo che midoonam hameye karaye badane pas chera bayad inghad zarar?va man ta hala jayi nakhonde boodam baraye jazbesh niaz be mavade madani dare!!!che ajib
ملیکا رزازمشکل گلوکز شکر نیست...چون عسل هم سرشار از گلوکزه و حتما خودتون از فوایدش مطلعید. اتفاقا عسل به خاطر همون گلوکزش یکی از بهترین مواد برای مغزه چون سوخت مغز فقط و فقط گلوکزه.
به هر حال چون منبعش معتبر بود من اعتماد کردمو اینجا پستش کردم:)
دوشنبه 8 خرداد 1391 04:43 ب.ظ
وای خیییییییییلی جالب بود.ممنون.خوشحال میشیم به ما هم سر بزنید.
ملیکا رزازچشم!
دوشنبه 22 اسفند 1390 02:39 ب.ظ
وبلاگ مهندسی ژنتیک مال چند علاقه مند به ژنتیکه
بچه های ژنتیک 89 یه وبلاگ دیگه دارن
دوشنبه 8 اسفند 1390 09:43 ب.ظ
چرا لینک وبلاگ ژنتیک ها تو وبلاگمون نیست؟
ملیکا رزازتوی قسمت پیوند های روزانه، گزینه همه پیوندهای روزانه رو بزن.
به اسم "مهندسی ژنتیک" ه!
چهارشنبه 12 بهمن 1390 09:22 ب.ظ
fumbiotech.blogfa.com
چهارشنبه 12 بهمن 1390 09:22 ب.ظ
سلام وب جالبی دارین ما رو هم لینک کنید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
webvillage